Onze Cattery · Een Goed Doel

 

 

Even wat anders dan onze cattery of de Maine Coon's. Wilde katten hebben het lang niet zo goed als onze huis-tijgers en om die reden een beetje aandacht voor een goed doel.

6 jaar geleden kwam ik in aanraking met mijn eerste eigen katje en zo is de liefde voor katten echt aangewakkerd. De fascinatie voor katten en vooral grote katachtigen is er altijd al geweest, maar door mijn eerste eigen kat is het echt losgeslagen zo te zeggen. Mijn andere grote hobby buiten de katjes om is tekenen en schilderen. Dus gezien mijn fascinatie voor katachtigen is dit iets wat ik graag teken en schilder.

Ik heb weinig ruimte om mijn eigen schilderijen op te hangen en om ze gewoon zo te verkopen vind ik ook maar niks, Er zit tenslotte een hoop liefde en emotie in de schilderijen. Toen zag ik op de website van Stichting Spots dat ze schilderijen onder de aandacht brachten zodat de opbrengst naar de stichting kon gaan. Voor mij dus de ideale oplossing. Ik maak dus zo nu en dan een schilderij en de totale opbrengst gaat dan ook naar Stichting Spots.
Schilderij met Cheeta's. Verkocht 


Een tijdje geleden verveelde ik me en bedacht ik een nieuwe hobby voor mezelf, het maken van sleutelhangers. Deze heb ik via Facebook verkocht en ze gingen als warme broodjes over de toonbank. Ik wil dit ook zeker blijven doen. Ik maak een paar keer per jaar een voorraad en de opbrengst gaat dan ook naar stichting Spots.

 

(Klik op de afbeelding voor een grotere afbeelding)

Mocht u de stichting ook willen helpen door een sleutelhanger te kopen, houd dan de Facebook pagina van Stichting Spots in de gaten!