Referenties

Hier onder enkele verhaaltjes van mensen die bij ons een kitten hebben aangeschaft.


Mustang 25-04-2013 

Nieuwe eigenaren: Mark & Renate

Een Main Coon zou het voor ons worden! Na een beetje rond surfen op internet en verdiepen in verschillende rassen, kwamen we uit op dit ras. Overal kwamen we foto’s tegen van prachtige grote katten. Nu op zoek naar een fokker!

De site van Marloes en Marco sprak ons het meeste aan. De vrolijke verhalen, informatie en hele mooie foto’s. Ze hadden een nestje! Geboren in april. Direct werd ik verliefd op dat mooie donkere katertje. Mustang heette hij. Hij was nog heel erg jong en mocht dus nog lang niet bij ons komen wonen. De weken die erop volgden hebben Marloes en Marco d.m.v. foto’s, filmpjes en verhaaltjes, ons de hele ontwikkeling laten mee beleven. Iedere donderdag liet Marloes ons weten hoeveel de kleine Mustang weer gegroeid was. Met een nieuwe foto of film. Ook kreeg ik die weken advies over gevaren, verzorging en aankopen voor Mustang.

Het was tijd! Hij was groot genoeg, we mochten een keer komen kijken! Marloes en Marco kwamen ons over als twee vriendelijke mensen met heel veel liefde en aandacht voor hun katten. Mijn man en ik zijn de eerste keer zonder de kinderen gaan kijken omdat de kittens nog erg kwetsbaar waren.Mijn liefde voor Mustang groeide ineens met 10 stappen tegelijk. Wat een heerlijk nieuwsgierig katertje! De filmpjes waren echt genieten. Het was één vrolijke bende bij elkaar! Samen spelen, stoeien en de boel op stelten zetten. Mustang was een behoorlijk actieve en nieuwsgierige kitten.

Omdat we ook nog een jonge schapendoes van 2 jaar oud hebben, was ik benieuwd en een beetje bezorgd of ze elkaar zouden accepteren. Die zorg was ongegrond. Ze zijn de beste maatjes geworden! Ze hebben heel veel aan elkaar wat spelen en knuffelen betreft. Ze zoeken elkaar geregeld op.Mustang is nog steeds erg nieuwsgierig. En geregeld behoorlijk actief. Ook komt hij lekker lang bij je liggen om geaaid te worden. Hij is dol op de kinderen. Visite is nooit een probleem. Hij blijft er altijd gezellig bij. En wat de zindelijkheid betreft, we waren blij verast, hij heeft van begin af aan zijn behoefte op de kattenbak gedaan!

Mustang is bij ons Morris gaan heten.


Crethon 13-09-2014

Nieuwe eigenaren: Peter & Rita

Wij hebben Marco & Marloes via internet gevonden, wij waren op zoek naar een Smoke Maine Coon en wij zijn voor de charmes van Chrethon gevallen. Crethon is bij ons Zorra gaan heten.
De eerste indruk die wij van Marco en Marloes kregen was dat zij vriendelijke leuke mensen zijn die de tijd namen voor ons. Ook geven zij de kittens niet aan de eerste en beste koper mee, ze vinden de klik erg belangrijk. Ook nadat wij Crethon (Zorro) opgehaald hadden is het contact goed gebleven en hebben wij nu nog regelmatig contact over hoe het allemaal gaat.
De eerste indruk die wij van hun katten kregen was dat het mooie verzorgde poezen en een kater zijn. Ook de eerste indruk van de kittens was goed, ze waren speels, ondeugend en blakend van gezondheid.
Zorro is uitgegroeid tot een lieve, ondeugende, knuffelbeer met een zeer vriendelijk karakter en volgens onze dierenarts was hij een grote kater voor zijn leeftijd.


Clipper 13-09-2014

Nieuwe eigenaren: Sven & Tiba

In 2013 raakte wij verknocht aan het ras Maine Coon. We vonden onze oudste kater, Ridder. Een toevalstreffer! Hij was de laatste uit het nest en de eigenaresse wilde hem eigenlijk eerst zelf houden, maar besloot dat dat toch teveel voor haar zou worden. We kwamen kijken met 14 weken en mochten Ridder meteen mee naar huis nemen. We zijn dol op hem, maar als ik dit nu vergelijke met de ervaring bij Odingi en het contact met Marloes en Marco, hebben we gewoon echt geboft!

 
Ridder verdiende een vriendje, vonden wij. Ik vond al snel de black smoke prachtig en trof een foto van Damon op internet, via de site van Odingi. Wat een prachtbeest! Dus.. verliefd en hopen op een nestje.. Via een aankondiging van Marloes op hun website, las ik dat er een nestje werd verwacht en dan maar de stoute schoenen aan en reageren... We waren de eerste!
 
Sinds het moment dat ik Marloes en Marco vertelde dat ik interesse had, hebben ze ons regelmatig op de hoogte gehouden. Ik kon bij hun terecht voor vragen of advies(nog steeds trouwens). Ook toen het nest geboren is hebben Marloes en Marco ons regelmatig voorzien van foto en film. Heel fijn, dat ze daar zoveel aandacht aan schenken, je leeft echt vanaf het begin af aan mee.  Je bent toch nieuwsgierig en kijkt echt uit naar de volgende foto.. Echt gaaf dat Marloes en Marco je de kans geven om mee te leven. Toen we de eerste keer op bezoek mochten komen om de kittens en hun andere Coons te ontmoeten, hebben Marloes en Marco engelen geduld met ons gehad. Je moet kiezen ( al hadden ze van mij ook allemaal mee naar huis gemogen), maar die keuze is niet makkelijk. Daar hadden zij alle begrip voor. Met hun geduld en gastvrijheid hebben Marco en Marloes ons de tijd gegeven om dé keuze te maken. En tot op vandaag zijn we dolblij met Atlas, (Clipper). De clown uit het nest, die dol is op kroelen, knuffelen en spelen. 
 
We hebben nog steeds contact met Marloes en Marco. We scheppen graag op over onze prachtige Atlas en houden hun graag op de hoogte. Bij elke foto of film die we sturen, krijgen we oprechte en betrokken reacties. De trots straalt er dan bij hen vanaf.. en terecht! Marloes en Marco laten hun Coons & kittens in een liefdevolle, huiselijke sfeer opgroeien. Daar steken zij veel tijd, energie en liefde in. Dankzij hun zorgzame inzet, genieten wij nog elk moment van onze Atlas. 
 
Ik kan niet anders dan deze cattery van harte aanbevelen en hoop dat we nog lang gezamenlijk kunnen genieten van onze Coons!